IV. třída (20. kolo) - prohra v Bojanově.

08.05.2016 17:52

FC Bojanov - TJ Sokol Žlebské Chvalovice - 3 : 2 (2:2)

Branky: 10´ Květenský Josef, 15´ Blažek Petr, 65´ Honzíček Štěpán - 20´ Erben Dominik, 40´ Veselý Tomáš.

Utkání s vedoucím mužstvem soutěže přilákalo na Bojanovské hřiště o něco málo více diváků (80), než jiný zápas. Začátek vyšel domácím na výtečnou, když nejprve skóroval v 10. minutě po přihrávce z pravé strany od Honzy Korečka na malém vápně nehlídaný Pepa Květenský - 1:0 a krátce na to, po křížné přihrávce přes celou útočnou polovinu na levou stranu, se k míči dostal Petr Blažek, který nikým neatakován míč zatáhl do vápna a podstřelil vyběhnuvšího brankáře hostů - 2:0. Na to reagovali hosté zvýšenou aktivitou a do poločasu se jim podařilo vyrovnat, kdy nejprve na 2:1 snížil Erben a krátce před odchodem do kabin vyrovnal na 2:2 Veselý. Druhý poločas pokračoval ve svižném tempu, kdy se oba týmy snažili strhnout vítězství na svoji stranu a to se nakonec podařilo Štěpánu Honzíčkovi, který v 65. minutě zvýšil na 3:2. Obě strany pokračovali v útočné hře, ale vyrovnat (Žlebským Chvalovicím) nebo navýšit skóre (domácím), se již nepodařilo. Všechny body tak zůstaly doma a Bojanov snížil ztrátu na čelo tabulky na pouhé dva body.


Bojanov : Sotona Petr - Blažek Pavel, Velehradský Petr (82´ Pospíšil Ladislav st.), Secký Marek, Navrátil Aleš - Blažek Petr, Květenský Josef (75´ Kroutil Jan), Tesař Jan, Honzíček Štěpán - Koreček Jan, Hanzl Marek.

Žl. Chvalovice : Vašíček - Kamenský, Procházka, Žďánský, Gloser (46. Virág) - Němec, Štěpař (3. Erben), Veselý, Opočenský - Buchl, Novák

převzato ze stránek 1. FC Bojanov.