III. třída (15. kolo) - výhra nad Krounou.

01.04.2018 17:44


TJ Sokol Žlebské Chvalovice - Sokol Krouna - 2 : 0 (0:0)

Branky : K. Vašíček, J. Vašíček

Hosté z Krouny se předvedli jako velice kvalitní soupeř a převážně v prvním poločase jim fungovala lépe záložní řada.Všechny výpady hostí ale jistil v bráně domácích opět výborný Tuček, který vychytal na jaře již druhou nulu. Po změně stran a přeskupení pozic u domácích se karta otočila. Domácí lépe kombinovali a po střele Vašíčka K. v 65.min.neudržel hostující gólman balon a ten se dokutálel za branku. Chvalovicím branka prospěla a hned vzápětí mohl navýšit vedení Němec M., který se po přihrávce od Veselého řítil sám na brankaře, ale ten mu střelu bodlem chytil. Vítězství pojistil v 87.min. po ose Veselý, Vašíček K. dorážející Vašíček J. Tento obojživelný gólman se trefil již v druhém zápase a jeví se trenérovi jako výborný žolík.Výhra domácích byla zasloužená. Rozhodčí neuznal domácímu Veselému branku pro údajný ofside.


Ž. Chvalovice : Tuček - Kamenský, Šmejkal (46. Erben), Z. Němec, Starý - M. Němec (77. J. Vašíček), Opočenský, Veselý, Pospíšil (61. K. Vašíček) - Polák, A. Šťastný

Krouna : Bárta - Adámek, Gregor, Talácko, Pražan - Vávra (87. Janko), Janoušek, Svatoň, D. Bělský (58. Kunhart) - P. Bělský, Jiruše (77. Troneček)