IV. třída - Hodnocení odehraného kola.

19.05.2015 18:33

IV. třída - hodnocení 22. kola

Ve 4. třídě se zrodily dvě překvapivé věci. Rozhodně jsem nečekal, že jasný lídr soutěže Luže B přenechá na svém hřišti všechny body rezervě Načešic (1:4). O zápase toho moc nevím, ale střetnutí muselo vyjít hostujícímu útočníku Joštovi, autoru hattricku.

Za další překvapení se dá určitě považovat domácí vysoká porážka Nasavrk B od rezervy Chroustovic (0:5). Když k tomu připočtu i remízu Kameniček B v Jenišovicích (1:1), tak jediné mužstvo z čela, které zaváhání lídra soutěže využilo, byl Míčov, který si v dražkovickém azylu dokázal poradit 4:2 s rezervou Tuněchod. Míčovští se tak dotáhli na Luži na pět bodů a tuto sobotu ji přivítají doma. Šlágr 4. třídy jsem proto výjimečně zařadil i do Tip ligy Chrudimského deníku.

Na samý závěr jsem si nechal ostudu kola, a to nedostavení se mužstva Krouna B k utkání ve Žlebských Chvalovicích. Na jednu stranu beru, že když hraje áčko a béčko v jednom termínu, lidé fotbalisté se nedostávají. A když se k tomu přidá i semifinálový zápas České hokejové reprezentace s Kanadou na MS, je to totální průšvih, ale hosté to měli řešit jinak. Chvalovičtí by možná na změnu času, nebo i celého termínu utkání rádi přistoupili…









Zdroj: https://chrudimsky.denik.cz/fotbal_region/komentar-o-preborniku-je-po-vikendu-jasno-20150519.html